Güvenlik Kamera Sistemleri

Kamera Sistemleri?

“Kamera” kelimesi çoğu zaman harap olur çünkü ne anlama geldiğini tam olarak biliyoruz, oysa “sistem” kelimesi tanımında biraz belirsiz görünebilir. Basitçe söylemek gerekirse, kamera sistemleri, evinize veya işinize özel her şey dahil güvenlik paketleri oldukları için güvenlik kameralarından farklıdır.

Video gözetim sistemleri, yeni sisteminizin kurulmasına veya kurulmasına hazır olmasını sağlamak için diğer ekipman türlerinin yanı sıra herhangi bir sayıda video gözetim kamerası, bir NVR veya DVR ve bazen PoE anahtarı ve Cat5/Cat6 kabloları gibi ek aksesuarlar da içerebilir. Çeşitli ev güvenlik kamera sistemlerinde, kablosuz güvenlik kamera sistemleri, 8 kamera güvenlik sistemleri, 4 kamera güvenlik kamera sistemleri, HDCVI ve IP video güvenlik sistemlerini bulabilirsiniz. Bu güvenlik kamera sistemlerinin tümü kolay kurulum için önceden yapılandırılmıştır ve benzersiz gözetim uygulamanıza uyacak şekilde özelleştirilebilir.

hac-me1500d1-400
41Md33KjtsL._AC_SX425_
a12-3

Gözetleme Kamerası Sistemlerinde Nelere Bakılmalı?

Bir video güvenlik sistemi arayışı içindeyken, güvenlik gereksinimlerinize bağlıdır. Bir dükkan sahibiyseniz, videonuzu kaydetmek, görüntülemek ve yönetmek için NVR ile birlikte temel iç mekan dome kameraları isteyebilirsiniz. Ev sahibi iseniz, mülkünüzün çevresini korumak için dış mekan bullet kamerası olan ev güvenlik kamera sistemlerimizden birini arıyor olabilirsiniz. Soruyu cevaplamak için, güvenlik işleminizin taleplerini karşılayabilecek video izleme sistemlerini seçmek istiyorsunuz. Belki hem iç hem de dış mekan kameraları araştırıyorsunuzdur. Kıbrıs Bilişim Yazılım Hizmetleri, iç mekan ve dış mekan kameralarını içeren video gözetim sistemleri sunar, böylece evinizin veya iş yerinizin içini ve dışını koruyabilirsiniz. Ayrıca, PoE anahtarı, Cat5/Cat6 kablolaması veya NVR gibi ihtiyacınız olan tüm ekipmanı içeren bir sistem seçmenin önemli olduğunu unutmayın. Yine, gerekirse her sistem özelleştirilebilir.

Bir Video İzleme Sisteminde Neler Var?

Kıbrıs Bilişim Yazılım Hizmetleri, üstün teknolojiye ve beklentilerinizin çok ötesine geçecek üstün video analitiğine sahip kapsamlı bir iç mekan, dış mekan, kablosuz, iç mekan ve dış mekan ve gündüz / gece güvenlik kamera sistemleri yelpazesine sahiptir. IP gözetim kamera sistemlerimizin birçoğunda, sisteminizi çalıştırmak için Cat5/Cat6 kablo, bir PoE anahtarı, NVR/DVR ve / veya bir PoE enjektörü bulunur. Özelleştirmenin, özellikle video gözetim sistemleri söz konusu olduğunda, müşterilerimizin memnun kalmasında kritik öneme sahip olduğuna inanıyoruz.