Scottie Scheffler Gaming Favorite Da vam pomaga prislužiti Discover Championship

Scottie Scheffler Gaming Favorite Da vam pomaga prislužiti Discover Championship

Novi vladajoči prvaki Kansas City Chiefs še naprej vodijo najnovejšo priložnost Extremely Dish med +500, ko so dosegli odlično zmago nad Miami Dolphins v Nemčiji.Približno tri organizacije – Miami, Detroit in Jacksonville – so dejansko pritrjene, da odkrijejo najboljša dejstva NFL ATS, ki gredo na dan deset, s približno tremi skupnostmi iz šest-dos ATS. Novi Lions in vi morda Chargerji se izkažejo za najboljše več kot/pod številkami 48,5.

  • Sveži Under dobi 54% od prehodov/65% denarja med BetMGM.
  • Popolnoma nova liga NFL je med najbolj stavljenimi v atletiko v Severni Ameriki in res ni osebna.
  • Za naše dobro je vsa vsebina dejansko natančna ob izidu novega dne, čeprav ponudbe, vsebovane tukaj, morda niso na voljo podaljšano.
  • Navsezadnje je igra konkurenčna najnovejši športni stavnici, ki je na vašem mestu.
  • Vendar ni preveč. Več kot akcija, v 61% vstopa/62% denarja.

V celoti je BetMGM razkril 47,5, Ponudba brezplačnih stav 10bet dosegel najvišjo vrednost pri oseminštiridesetih,5, kar je lahko danes od njihove najnižje točke 47. Gre za nekajstransko porazdeljeno igro z vitkim na popolnoma nove podcenjene Beasts, ki postajajo 52% iz vstopnic/54% denarja. Igralci na denarni liniji se ogibajo novih velikanov, ki imajo 62 % stran od vstopa/60 % gotovine do vašega New Yorka. To spletno mesto uporablja varnostno storitev, da se zaščiti pred spletnimi obdobji.

Nedelja zvečer: Ponudba brezplačnih stav 10bet

Računalnik Mac Jones in Patriots bosta pomembna igralca kvot. Poleg tega New York Jets obiščejo Dallas Cowboys, čeprav Jets presenetljivo ne bodo imeli Aarona Rodgersa niti konec tedna niti v preostanku leta. Detroit je nakopičen in menim, da ustvarijo obvestilo iz hiše v 1. koraku tedna. Upoštevajte, ali je Eco-friendly Bay še vedno najbolj mlad in pričakujem, da bodo novi Eaglesi v prihodnosti trdni takoj po propadu lanske sezone. .

British Open Prop stave in kvote: Regal Troon nastavljen na težavno zasedbo

Novi Teksašani prav tako želijo videti, da DE Pogosto Anderson Jr. doseže skupnost že prvič. Bil je nova ničla. 3 dokončno glej v letnem pisanju in bo iskal sidro, ki bo varovalo v prihodnjih letih. Boj stran od Ohia pomeni točno to, kar bo 100. dvoboj rivalstva.

Kako lahko odstotki stav in denarne stopnje določajo očitno dejanje?

Ponudba brezplačnih stav 10bet

Popolnoma novi Cowboys morajo končati izgubo nakupa, da bi novo zgradbo postavili na letni čas. Zaustavljajo nezadovoljive konce končnice in to se nanaša na primarni primer ekipe, ki bo izgubila svoj mojo. Dolphins to dokončno zmagajo, popolnoma nov razpon +2,5 odpira vrata do odlične možnosti dražljajev. Los Angeles bo ta teden morda našel Cam Akers veliko več tekem, ki bodo imele ob strani Cooperja Kuppa. Najnovejši Orleans mora oceniti Chrisa Olavea in Michael Thomas bo vstopil v igro, da vam bo pomagal deliti prejšnje neposredno. Svež kontrolni seznam Saints 7-10 pred enim letom je pravzaprav prva sezona izpadanja kot leta 2016.

On ali ona je član Metropolitan Tennis Writers Connection in vi boste njihovi ljubljeni Falcons in morda Maple Leafs pokvarili njegov kardio za vašo odlično letno osnovo. Vodilno delovno mesto poleg tega, da je zgrabil skrb za družbo, če se je to pojavilo, tako da lahko popolnoma osvobodite družbo, podpišete tek nazaj, Saquon Barkley in boste razširili A great.J. Uporabili so pisanje, da bi odpravili njegovo največjo utrujenost, popolnoma novo sekundarno, ki je z najboljšimi pari izbir nedvomno najboljši par zaščitnih hrbtov, ki jih najdemo v Quinyonu Mitchellu in morda Cooperju DeJeanu.Oddsmakers preveč verjame, da bodo Eagles spet delovali v letu 2024, vsaj toliko, da bodo četrto leto zapored prišli do končnice. Zakaj ne bi odkrili, česa se spomnijo novi oblikovalci kvot glede verjetnosti, da bodo leta 2024 pripravili končnico.

Druga možnost je, da postavimo kvoto +125 na čisto novega slabšega; le staviti boste morali 100 $, da boste zmagali v višini 125 $, medtem ko je zabava dejansko bolj tvegano uživanje po viziji oblikovalcev kvot. Andrew Reid Myspace connect Andrew je založnik, ki piše v Sportsbook Opinion. Preden se je pridružil SBR, je več let preživel v Združenih državah Amerike Now Circle, medtem ko je bil založnik in morda bloger.

Kaj so kuponi za popust v prvem koraku tedna Finest Nfl?

V primeru, da lahko vaši Raiders zaščitijo svojega novega branilca, ima on nabor velikih igralcev znotraj Josha Jacobsa in Davanteja Adamsa boste nekoliko spraševali več nasprotnikov. Nova ponudba se tukaj zdi nekoliko nenavadna, saj so bili Broncosi dobra brutalna skupina 5-12, ki ste jo v zgodovini končali in postavili v svež AFC West, zato so zmanjšali neuspešnega Russella Wilsona na mestu branilca. Največje razlike so pri vašem miselnem trenerju, kjer bi intenzivnega Nathaniela Hacketta morda zamenjal Sean Payton. Najnovejši poveljniki so zagotovo skupina v tranziciji in je zato dobra stvar. Temačen vpliv na franšizo je bil odpravljen, saj je bil menedžer Dan Snyder izgnan, prav tako pa si ekipa prizadeva ponovno pridobiti ugled v ligi NFL. Vodilni svetovalec Ron Rivera je videti kot odličen branilec, vendar ima verjetno eno najbolj podcenjenih zaščitnih front v popolnoma novi ligi z Montezom Perspirationom, Daronom Paynom in lahko Jonathanom Allenom.

Bu gönderiyi paylaş